خطر کوتریموکسازول برای جنین

باسلام.هفته 26بارداری هستم عفونت ادراری داشتم دکتر دو ورق قرص کوتریموکسازول تجویز کردن سه تاخوردم بعدا دیدم تو نت زده مصرف این قرص دربارداری ممنوعه.دیکه نخوردم.حالا به شدت نگران سلامتی جنین هستم.ایا خطری براجنین پیش اومده؟خیلیییی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نگران نباشید مشکل جدی برای جنین به وجود نیامده است بنابراین استرس و اضطراب نداشته باشید.