عدم ارتباط چشمی در نوزاد ۷ ماهه

نوزاد ۷ ماه دارم که یک ماه زودتر به دنیا اومده وقتی باهاش صحبت میکنم بغلمو اصلا نگاه نمیکنه و سرشو به دو طرف تکون میده ولی وقتی میخوابونش بهم نگاه میکنه به طرف صداها برمیگرده ولی اگه اسمشو صدا بزنم متوجه نمیشه هنوز و توجه نمیکنه میتونه بشینه و به ایسته با کمک به راحتی به اطراف خیلی توجه میکنه خیلی میخنده حتی به غریبه ها گاهی دوس داره بغل باشه ولی نه همیشه ولی هیچ کلمه ای نمیگه هنوز و اواسازی داره احتمال اوتیسم وجود داره چون ارتباط چشمی کامل نمیگیره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام. با توجه به اینکه اگر قدرت یا حدت بینایی شیرخوار شما نرمال باشد و سایر آیتم‌های تکاملی هم نرمال هستند. تشخیص اوتیسم نه بطور قطعی ولی با احتمال زیاد میشه گذاشت و سپس تا یکسالگی پیگیری کرد. لطفا برای ارزیابی به مطب مراجعه بفرمایید