پسردارشدن

برای پسردارشدن چیکارباید کرد.

سلام من میخام برای بارداری اقدام کنم لطفاراهنماییم کنین برای اینکه پسربشه چیکاربایدبکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام روش تعیین جنسیت به صورت صد درصد و تضمینی وجود ندارد و تعیین جنسیت با آقا است و تعیین زمان تخمک گذاری شما  با توجه به اینکه بارداری اول را می خواهید اقدام کنید بهتر است به صورت طبیعی برای بارداری اقدام کنید موفق باشید