رژیم پسردارشدن

سلام من به دکتر رفتم واسه رژیم گفتن این یک ماه رو بخور پریود بعدیت روز دوازده،سیزده و چهارده شروع کن. از دو روز پیش شروع کردم و اگر تا دوازده پریودم حساب کنم فقط بیست روز می تونم رژیم رو رعابت کنم به نظرتون این بیست روز رو رعایت کنم، اثر میزاره واسه پسر شدن؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز،
در مورد تعیین جنسیت مقالاتی در ایران و جهان به چاپ رسیده که بیشتر جنبه تجربی دارند،یعنی برحسب تجربه دیده شده در کسانیکه از رژیم خاصی استفاده می کنند جنسیت خاصی بیشتر ایجاد می شود.این رژیم ها درصد احتمال لقاح جنس مورد نظر را بالا می برند،لطفا توجه داشته باشید که فقط درصد ایجاد جنسیت مورد نظر بالا می رود ولی قطعی و صد درصد نیست