خواب الودگی

سلام

سلام من سال گذشته کنکور دادم ورودی سال ۹۹ پزشکی دانشگاه تهران هستم که کلاسامون از سه شنبه شروع شده یه مشکلی که هست من سال گذشته حدود ۱۵ ساعت در روز مطالعه داشتم و این کاملا سیستم بدن من رو بهم ریخته تقریبا تمام طول روزخوابم میاد حتی ۱۵ ساعت خواب هم انگار کمه

چکاپ کامل پزشکی هم دادم و مشکلی نداشتم از لحاظ اهن یا ویتامینای دیگه باید چیکار کنم به نظر شما؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
برای اینکه بتونید به روال قبل برگردید و از این مشکل رها بشید حداقل به مدت دو هفته خوابتون رو از ساعت 11 تا 12 شب شروع کنید و تا 7 یا 8 صبح خواب منظم داشته باشید. از ساعت 5 عصر به بعد هیچگونه مواد خوراکی حاوی کافئین مثل قهوه و نسکافه و چای و چای سبز و شکلات و نوشابه و ... رو میل نکنید و در صورت نیاز از مکمل ملاتونین 5 شبی یک عدد استفاده کنید