خواب آلودگی در طول روز

سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید.

عذر میخوام مزاحمتون شدم.من در حال حاضر کنکوری هستم و شب ها حدودا 6ساعت میخوام تغذیه مناسبی هم دارم

اما متاسفانه در طول روز شدیدا کم انرژی و خسته هستم و به شدت خواب آلود طوری که توانایی دارم کل روز رو بخوابم.

وقتی بلند میشم سرگیجه شدید دارم گاهی اوقات و زیر چشمام هم کبوده.

فشار خونمم معمولا 8 روی 5 هستش.

19سال دارم و قدم175 و وزنم62 هستش.ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
علائمی که میفرمایید با استفاده از مصرف منظم و حدودا 8تا 10 لیوان آب در روز و مصرف میان وعده ها و همچنین استفاده از مولتی ویتامین در صورت کمبود داشتن برطرف میشه