اقدام به بارداری مادر دیابتی

باسلام.من تقریبا۱۴ ساله دیابت دارم و  انسولین لانتوس و نووراپیداستفاده میکنم.قصد بارداری دارم اما هیچ تجربه ای ندارم .ایادوران بارداری نوع انسولینم عوض میشه؟

باتوجه به کمبودانسولین نگرانم که یه وقت انسولین نتونم پیداکنم.ایا اون نوع انسولینی که دوران بارداری استفاده میشه در بازار موجود هست؟

و برای بارداری سالم و تولد نوزاد سالم چکاربایدکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید خیر مشکلی ندارد می توانید برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.