رژیم مناسب برای کوچک کردن شکم فرد دیابتی

 یه خانم دیابتی پنجاه ساله که دیابتی اند و انسولین استفاده میکنن،ت مام اندامشون لاغره فقط شکم خیلی بزرگی دارن. چندبار سزارین شدن، برای کوچک شدن شکمشون تنها، باید چکارکنن؟ چه رژیمی بگیرن؟ میشه یه رژیم بدید؟ دکتر بهشون استراحت داده و نمیتونن ورزش کنن. ممنون

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و ارادت.
با توجه به تزریق انسولین رژیم غذایی شما باید به صورت دقیق و علمی و حتما توسط متخصص تغذیه با تجربه تنظیم شود چون افت قند خون که بسیار خطرناک است در کمین دیابتی های وابسته انسولین است که رژیم کاهش وزن می کیرند. خصوصیات این رژیم را به صورت کلی خدمتتان عرض می کنم. رژیم غذایی کم کالری که در 6 تا 8 وعده تنظیم شود و مقادیر مناسب فیبر در تمامی وعده ها و میان وعده ها لحاظ شود. مصرف قنده های ساده  و میوه های با شاخص قندی بالا (خربزه، انگور، انجیر و ...) محدود شده و چربی در حد متعادل که شامل چربیهای غیر اشباع مانند روغنهای مایع است را توصیه می کنم و در کنار رژیم باید به مرور انسولین را کاهش دهیم که کاهش چربیهای شکمی به خوبی صورت گیرد.در صورتیکه کبد چرب نیست مصرف چربی سوزها تحت نظر مجاز است.