سلام من هفته 27 بارداری هستم و چند روزی هست که جنینم تحرکش خیلی خیلی کم شده و اصلا ب حرفا و آهنگایی که براش میذارم عکس العمل نشون نمیده علتش چی میتونه باشه؟ در ضمن جدیدا دکترم برام قرص آلگومد تجویز کرده و شبا هم معمولا سالاد و میوه میخورم ب جای شام . میتونه به این دلیل باشه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام بعد از خوردن یک ماده شیرین مثل آب میوه به پهلوی چپ دراز بکشید و به مدت یک ساعت تعداد حرکات جنین را بشمارید اگر 3 تا و بیشتر باشد طبیعی است. در صورت کاهش تعداد حرکت تست بیوفیزیکال پروفایل انجام دهید. ضربان قلب جنین نیز شنیده و چک شود.