گوش ندادن به حرفام

پسرم یک سالو هفت ماهشه مثلا سر سنگ پرت کردنشم کتکش زدمم بازم فایده نداره با ملایمتم اصلا گوش نمیده میزنه ادما رو و برا هر چی .میگم نکن نکن فایده نداره لجباز هست خیلی زیاد .

کاراش کلافم میکنه به حرفم گوش نمیده.  اصلا هیچ با خشونت یا با ملایمت اصلا تو هیچ گزینش گوش نمیده

زودیم گریه میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانع دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
لجبازی در کودک ۱ساله معنا نداره چون اصلا مفهوم لجبازی رو نمیدونه .این رفتارها مقتضای سنش هست وقتی شما به رفتاری واکنش خاصی نشان میدهید او از این کار خوشش می آید و برای اینکه شمارا به واکنش وادارد تکرار میکند
پرتاب کردن جز مراحل رشد کودک محسوب میشود
تاجای ‌که پرت کردن اشياء توسط کودک خطري براي اطرافيان ايجاد نکند، نبايد او را سرزنش و يا تنبيه کرد، متوقف کردن کودک از پرت کردن اشياء به اطراف در اين سن، تلاش بيهوده است، پس به جاي اينکه او را متوقف کنید بايد به او ياد داد که چه چيزهايي را مي‌تواند و چه چيزهاي را نمي‌تواند پرت کرد.اگر تعداد وسايلي که به كودك اجازه مي‌دهيد پرت کند زياد باشد، او سريع‌تر ياد مي‌گيرد که چه چيزهايي را نبايد پرت کند، او را به پرت کردن چيزهاي بي‌خطر تشويق کنيد، مثلاً در منزل تعدادي توپ‌هاي فومي يا پارچه‌اي تهيه کنيد و با يکديگر توپ بازي کنید