غده در دهانه مهبل

سلام من سی روز از زایمانم میگذره در دهانه مهبل و دقیقا زیر محل خروج ادرار یک برامدگی غده مانن اندازه پسته ایجاد شده که نمی دونم چی هست و مطمئنم قبل زایمانم همچین چیزی نداشتم میخواستم بدونم چی میتونه باشه ایا این همون کیست بارتولن هست یا اون جاش فرق می کنه. یه مقدار از بافت های اطرافش هم به رنگ سفید کچی هست ... البته توی مدت بارداری اون محدوده متورم بود و به رنگ سفید گچی بود بافت اون ناحیه هستش که سفیده و مطمئنم که ترشح نیست و سوزش و خارش هم ندارم ایا لازمه به متخصصم مراجعه کنم تا ببینم چیه و چیکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. حتما حضوري جهت معاينه مراجعه كنيد. غده بارتولن اونجا نيست. شايد غدد ديگري كه مربوط به مجراي ادرار است، باشد.