برجستگی دهانه مهبل(واژن)

سلام وقت بخیر ببخشید من این ماه پریود نشدم یه روز بعد از تاخیر بی بی چک زدم ک منفی بود... الانم که تقریبا دوهفته از وقت پریود گذشته یه برجستگی اول دهانه رحمم (دقیقا جایی ک دخول صورت میگیره) حس میکنم که قبلا نبود و دردی هم نداره حتی موقع نزدیکی خواستم ببینم این چی هست؟ ممنونم بابت پاسخگویی

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با تاخیر دوهفته حتما آزمایش بارداری(آزمایش خون) لازمه و فقط به بی‌بی چک استناد نمی‌کنیم
اگر منفی بود و سابقه تاخیر و بی‌نظمی نداشتید لازمه چکاپ بشید تا دلیلش مشخص بشه
اون برجستگی که دهانه ورودی واژن یا مهبل احساس کردید حتما باید با مراجعه حضوری به مطب معاینه بشید امکان زگیل تناسلی وجود داره که با معاینه میشه نظر داد