تحصیل در روز های کرونایی

سلام ،وقت تون بخیر.

من در مدرسه سمپاد دهم انسانی تحصیل میکنم. واقعا درس خواندن و تمرکز روی درس این روز ها برام سخت است.نمی توانم در خانه درس بخوانم . با شناختی که از خودم کسب کردم در مدرسه و کلاس های حضوری بهتر درس می خوانم.

فعالیت هام تو فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کمتر کردم ولی با این حال بازم‌نمی تونم.

واقعا موندم چه کار کنم،اکثر امتحان های اخیر رو تک آوردم.

لطفا راهنمایی کنید.باتشکر🌹

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
البته برخی مدارس ممکن است کلاس‌های حضوری را هم داشته باشند، اما اگر ممکن نیست سعی کنید محیط خانه را شبیه محیط مدرسه و کلاس کنید. مثلا با لباس فرم و پشت میز. این محیط را شبیه مدرسه می‌کند.
موفق باشید.