تکونای جنین

سلام خسته نباشین من هفته ۲۸ بارداری رو به اتمام رسوندم جنین گاها تکون میخوره گاها به مدت دو روز نه شایدم من حس نمیکنم شیرین هم میخورم اثری نداره سونو و ان اس تی هم رفتم سه روز پیش گفتن سالمه اما این تکون نخوردناش نگرانم میکنه آیا طبیعیه؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

شاید به دلیل چاقی حرکات را خوب احساس نمی کنید ولی در هر حال بعد وعده غذایی پهلوی چپ بخوابید در یک ساعت 4 عدد تکان باید داشته باشد وگرنه باید بررسی شود.