شوهرم بچه نمیخواد ولی من میخوام

سلام من سه ماه که عروسی کردم و بچه میخوام ولی شوهرم میگه من تا یکی دو سال هیچ بچه ی نمیخوام و من اقدام به بارداری کردم خوانواده ی شوهرمم میگن که نباید بچه دار بشی من موندم که چیکارکنم خواهش میکنم راهنمایم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
فرزند اوری توافقی دوطرفه بین شما و همسرتان است نه خانواده هایتان
اگر همسرتان تمایلی به بچه دار شدن شما ندارند شما نمیتوانید بدون اطلاع ایشان اقدام کنید
دلایل همسرتان برای مخالفتشان را بشنوید و اجازه دهید که هردو امادگی لازم را پیدا کنید
باتوجه به مدت زمان ازدواجتان بهتر است کمی صبر کنید تا از تظر روحی و جسمی امادگی لازم را داشته باشید