همسرم نمیخواد به زندگی ادامه بده

با سلام و عرض ادب دختری ۲۷ ساله هستم  حدود ۸ ماهه که عقد کردم . همسرم اوایل خیلی خوب بود بعد از گذشت دوماه متوجه شدم که همسرم با نامزد سابقش که ازش جدا شده در ارتباطه و مکالمه تلفنی دارن.  از اون بعد روابط بین من و همسرم بهم ریخت  و بین ما اختلافات زیاد شد. چندین بار خانواده ها تلاش کردندو مارو اشتی  دادن اما فایده ای نداشت و بین ما بی احترامی ها بیشتر شد .الان حدود دوماه که قهریم همسرم میگه که دوستت ندارم و نمیخوام به این زندگی ادامه بدم . تنهایی میره مسافرت یا همراه خانواده اش میره  بی اطلاع من الان چند وقته که بهش میگم بیا بریم پیش مشاور  ... اوایل میگفت نمیام تا بهش گفتم بیا بریم بیرون با اصرار من اومد ولی قبلش گفت اگر قراره درباره ادامه زندگی حرف بزنیم نمیام وقتی اومد باهاش حرف زدم  میگه باشه بریم مشاور به خرج تو ولی اینو بگم که اگر مشاور گفت نه تمومش کنیم . خیلی راحت به من میگه نمیخوامت . این زندگی رو نمیخوام ..کسی که برای بدست اوردن من هر کاری کرد . مادرش  تو روی من میگه من چشمم دنبال همسر قبلی  نامزدم هست  جدیدا برای اینکه منو از خودش سرد کنه  خودش رو معتاد جلوه میده ..و عکس های مختلفی میفرسته که ثابت کنه اعتیاد پیدا کرده . وقتی بهش گفتم که  کمکت میکنم ترک کنی گفت نه نمیخوام ترک کنم ... با اون که میدونم دروغ میگه و معتاد نشده وقتی بهش میگم به خانواده ات اطلاع میدم منو تهدید میکنه ‌.فقط میگه تمومش کن  اما درخواست طلاق هم نمیده . فقط میگه من نمیخوام این زندگی رو ادامه بدم . دیدنم نمیاد . پیام نمیده . اگر بده فقط دعوا داره و فحاشی میکنه. میگه بهم پیام نده . نمیدونم باید چیکار کنم . میترسم پول مشاوره بدم اما نیاد. چون کلا ادمیه که یهو جا میزنه . من خودم هم یه بار در دوران عقد طلاق گرفتم . تو رو خدا راهنماییم کنید باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

با توجه به اینکه هم شما هم همسرتون قبلا تجربه‌ی ناموفقی داشتین، نمی‌دونم این بار برای مشاوره‌ی پیش از ازدواج مراجعه کردین یا خیر. اما اینطور که از یادداشت شما متوجه شدم، همسرتون با نامزد قبلی‌شون در ارتباط هستن. در رابطه‌ی شما احترام و توجه وجود نداره متاسفانه. همسرتون مایل به ادامه‌ی رابطه و زندگی با شما نیستن. و برای یک جلسه مشاوره هم حاضر نیستن هزینه کنن. به شما دروغ میگن. تهدید و فحاشی می‌کنن و ... میخوام ازتون بپرسم انتظار شما از جلسه‌ی مشاوره چی هست؟ میخواین به همسرتون چی بگین؟ انتظار دارین این چقدر تغییر کنن؟ آیا همسرتون مایل به شنیدن صحبت‌های شما هستن؟ آیا مایل به تغییر کردن هستن؟ ادامه‌ی زندگی به این شکل برای شما چه معنایی داره؟ چقدر می‌تونین به این شکل ادامه بدین؟

شاید خوب باشه که محترمانه، روشن و قاطعانه در محیطی آرام با همسرتون صحبت کنید تا متوجه بشید برنامه‌ی ایشون چی هست. در صورت رفع ابهام‌های ذهنی‌تون، قادر خواهید بود بهتر تصمیم بگیرید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون