سلام وقتتون بخیر

میگه ذهنم خسته میشه و دست خودم نیست،میگه باید بخوابم تا آروم بشم!

مشکل من اینجا ست که اینجور مواقع سرکار نمیره،چون معمولا یک روز تمام یا حتی بیشتر می‌خوابه!توی هفته پیش فقط شاید یکی دو روز رفت مغازش،بقیشو خواب بود!اگر هم نخوابه مدام سیگار میکشه!الان بدهی داره و فکرش درگیره،ولی بجای کار کردن میخوابه!خودشم ناراحته از این کار

ضمنا من تهرانم و اون اصفهان و ازش دورم!

چکار کنم الان؟واکنشم چی باید باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به مشکلاتی که همسرشما دارند وشرح حالی که دادید نشانه های افسردگی در ایشان دیده میشود . دوربودن شما هم میتواند مزید برعلت باشد..
شرایط اقتصادی سختی که در جامعه حاکم است ،رکود بازار و بدهی که دارند ادضاع را برای ایشان سخت تر کرده و یکی از راههای فرار از فشار عصبی خواب زیاد است
سعی کنید درکنارشان باشید و ارامشان کنید اصلا سرزنش نکنید. اگر برایشان مقدور است رفتن پیش روانشناس و روانپزشک میتواند کمکشان کند اگر از نظر مالی مشکل دارند میتوانید مقالات درمورد راههای غلبه برافسرگی را مطالعه کنید