سلام.من یک دختر 16 روزه دارم.پیش متخصص اطفال بردم گفتن یک صدای اضافه در قلبش می‌شنوم معرفی کردن به دکتر قلب دکتر اکو گرفت گفت تو قلبش ی سوراخه و ی گرفتگی دیده میشه.گفتن جای نگرانی نیست و رفع میشه میخوام بدونم واقعا رفع میشه یا امیدواری الکی بهم دادن؟؟
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام گردش خون کودک در هنگام جنینی با پس از تولد متفاوت بوده و در همه کودکان آن سوراخ در دوران جنینی وجود دارد بعضی از کودکان برای بسته شدن سوراخ نیاز به زمان بیشتری پس از تولد دارند و اکثراً به خوبی سوراخ بسته شده و تمام علایم برطرف می شود نگران نباشید ولی پیگیری ها را طبق نظر متخصص قلب از نظر اکو انجام دهید