هفته پانزدهم بارداری و درد

با سلام.

من ۳۹ سالم هست بچه اولمه ، هفته ۱۵ بارداری رو شروع کردم دو بار در ۵ سال پیش سابقه سقط داشتم . دو روزه که درد واژن بصورت تیر کشیدن گاه گاهی و زیر دل دارم این تیر کشیدن ها وقتی دراز می کشم بیشتر هست تا وقتی نشستم یا راه میرم. ترشح خاص سوزش یا خارش ندارم . ازمایش عفونت ادراری دادم منفی بود . خیلی نگران هستم . چون دکترم از ابتدا بارداری ( ماه اول) تا پایان هفته دوازدهم بهم امپول انوکسپارین داده بود ولی یکدفعه قطع کرد و گفت لازم نیست .  در ضمن سونو غربالگری نرمال داشتم

لطفا راهنمایی م کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام   این دردهای پریودی که گهگاهی به سراغ شما می آید طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید