نشستن پرانتزی کودک پانزده ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 58 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید پسر پانزده ماهه ای دارم که پرانتزی میشیند اما موقع راه رفتن کاملا درست راه میرود و قدم بر میداره میخواستم بپرسم این مورد نشستن عوارض بدی دارد و نیاز به درمان دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز کودک هنگام نشستن بدون تکیه گاه خواه نا خواه پاها کمی حالت خمیده می شود. برای بررسی پا پرانتزی کودک باستید و به فرم زانوها دقت شود.

تجربه شما

ممنون از جوابتون ببخشید چه جوری باید از فرم زانو بفهمم ؟

@nafasemaman
وقتی کودک می ایستد و هردو پا کنار هم قرار می گیرد اگر زانوها از هم فاصله داشته باشند ( پا ها به شکل پرانتز ) پا پرانتزی نامیده می شود. اکثرا تا سن 18 ماهگی الی 24 ماهگی برطرف می شود.در غیراین صورت مراجعه به متخصص ارتوپد کودکان داشته باشید.