خودم و شوهرم چاق نمیشیم

سلام خسته نباشید

من هفته ۳۵ بارداریم و ۵۵.۵کیلو هستم ب خاطر ویارم ۵۰کیلو شدم قبلش ۵۴ بودم میخوام چاق بشم خوراکم هم خوبه یعنی همش در حال خوردنم و اینکه تیرویید هم مشکل نداره چکار کنم پر بشم هم خودم هم شوهرم واقعا سخته هرچی میخوریم چاق نمیشیم دریغ از ی ذره

بهم میگن پودر چاقی بگیر ولی خب من سلامتیم برام مهم تره و فکر میکنم پودر چاقی مشکل ب وجود میاره اعتماد ب نفسم شدید افت کرده چون هر جا میرم میشم موضوع بحث که لاغرم لطفا کمکم کنید چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
در وعده غذایی صبحانه از ترکیبات پر انرژی استفاده کنید و ناهار و شامها را همراه با زیتون و روغن زیتون و لبنیات پرچرب استفاده کنید میان وعده مقوی و حاوی مغزها و آجیل و اسنک های پرکالری استفاده کنید