دروغگویی و پنهانکاری همسرم

شوهرم خیلی دروغ میگه، برای هرچیز کوچکی الکی دروغ میگه، به من میگفت به تو هیچوقت دروغ نمیگم اما چندماهه پشت هم دروغاش رو میشه،

متاسفانه فکر میکنم داره بهم خیانت هم میکنه، براش پیام میاد گوشیشو فوری برمیداره وپیامو پاک میکنه، گوشیشو قایم میکنه

میگم کی بود هردفعه یه دروغی میگه

مثلا دفعه پیش گفت ایرانسل بود، گفتم ببینم پیام شب قبل رو نشونم داد منم عصبی شدم که ساعت پیام برای دیشبه چرا دروغ میگی،

حق به جانب میگفت کسی پیام نداده اصلا همون پیامه بوده، بعدشم گفت دوستم بوده کاری داشته

یا دیشب میگفت رفتم هیئت، دیر اومدگفت مادرمم بوده اونجا، عصبی شدم باگوشیم زنگ زدم جلوی خودش به مادرش، که نیومده اونجاست؟ مادرش گفت اصلا اینجا نیومده، منم که زنگ زدم گفته شرکتم، به جفتمون دروغ گفته بود،

انقدر گریه کردم دارم دیوونه میشم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
پنهان کاری و دروغگویی نیتواند آسیب های جدی  در زندگی مشترک و روابط زوجین ایجاد کند
بنظر میرسد پنهان کاری همسرتان فقط مختص شما نمیباشد و به خانواده خود و اطراف دیگر هم دروغ میگویند
بهتراست دلیل این‌مخفی کاری را پیدا کنید آیا بخاطر اینکه کسی با کارهایش مخالفت نکند و یا اعتراضی نکنند دروغ نیگوید یا موضوع مهمی است که پنهان میکنند مثلا رفیق باز هستند و نمیخواهند بگویند با دوستانشان به گردش رفته اند و پنهان میکنند
حتما با ایشان جدی صحبت کنید و بگویید که عدم صداقتشان بتعث شده زندگیتان دچار مشکلات اساسی شود و اعتمادتان را از دست داده اید
توصیه میکنم هردو نزد مشاور بروید تا علت این پنهان کاریها مشخص شود