با سلام و وقت بخیر.

من نیاز به مشاوره دقیق دارم میخواستم اول سوالم رو مطرح کنم اگر باز نیاز به‌ مشاوره حضوری بود بنده رو به هرجا که تایید میکنید معرفی کنید.

همسر من بدون اطلاع بنده برای خواهرشون ملکی رو تهیه کردن و بعد از اتمام کار و گذشت زمان مدتیه به من اطلاع دادن . سعی کردم عکس العمل نشون ندم و موفق بودم ولی فکر این موضوع بسیار آزارم میده و زندگیم رو مختل کرده لطفا راهنماییم کنید.  با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید
دوست عزیز اینکه همسر شما پنهانی کاری انجام دادند ناراحت کننده است .
اما بهتر است بررسی کنید و نقش خود را دراین پنهان کاری جستجو کنید .
شما میتوانید برای رهایی از این افکار آزاردهنده با همسرتون یک جلسه بگذارید وبدون حالت ناخوشایند افکارتون رو با همسرتون درمیان بگذارید .
اما فراموش نکنید لحن بیان شما میتوانید درادامه صحبت شما وحل مسئله بسیار تاثیر گذار است .
برای یادگیری مهارت زندگی مثل:حل تعارض وحل مسئله میتوانید حضوری تشریف ببرید واز یک زوج درمان کمک بخواهید .
پایدار باشید 🍃🌹🍃