کلاب فوت نوزاد

با سلام .پسر من حدود نه ماه هست که راه های درمان کلاب فوت را گذرانده دیروز دکتر بردم و گفتند ک پاش خیلی خوبه و دیگه از بریس استفاده نکنید.پای چپش کلابفوت داشت. ولی من چندتا مطالعه داشتم درباره کلابفوت و بریس که تا چندسال باید استفاده کنند . الان کمی نگرانم و دلشوره دارم که دوباره برنگرده کلابفوتش . با اینکه دکترش خیلی راضی هست . راهنماییم کنید . ممنونم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، مشکل فرزند شما نیاز به معاینه حضوری توسط متخصص ارتوپدی دارد.