بچه من الان 4 ماهشه کلاب فوت بود و 3 روز بعد تولد درمان شروع شده الان بریس میپوشه فقط پای کلاب فوتش خیلی لاغرتره میخواستم بدونم آیا بعد درمان پاهاش هم اندازه میشه یا همینطور باقی میمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام
معمولا به دلیل پوششیدن بریس یک نوع آتروفی یا لاغری در عضلات کودکان در حال رشد دیده میشه که پس از خروج بریس و درمان مشکل به وجود امده ارام آرام از بین میره----اما اگر اندام کوتاهی داره یا تفاوت سایزش خیلی مشهوده حتما باید این مساله به پزشک متخصص ارجاع داده بشه تا بررسی های تخصصی تر صورت بگیره...

با احترام

نعیمی