شنیدن صدای اتاق خواب والدین

با سلام. من دختر ۲۶ ساله هستم. مدت ۵ سال هست که منزلمان را عوض کردیم و مشکلی که شب ها دارم این است که صدای اتاق خواب والدین را متوجه میشوم. این مسئله در خواب من اثر گذاشته و ۵ سال است که به عمد دیر وقت میخوابم تا چراغ روشن اتاقم را والدینم ببینند و اینکه خواب عمیق هم ندارم هوشیار میخابم. یکی دوبار متوجهشان کردم بهتر شده و کامل برطرف نشده این مشکل. از طرفی هم بد خوابیدنم باعث اذیت و اضطرابم شده. راه حل چیست؟ به نظرتان مشاور به عنوان شخص سوم میتواند این مسئله را با مادرم مطرح کند؟ شایان ذکر که ارتباط خوبی با مادرم ندارم که بتوانم مجدد خودم مسئله را بگویم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجوی در حال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

متوجه هستم که درشرایط بدی هستید و احساس آرامش ندارید و از شما میخواهم کمی دیدگاه و طرز فکرتان را به این‌موضوع تغییر دهید

متاسفانه منازل کوچک اتاق های نزدیک و درمجاور هم و البته بی توجهی برخی والدین باعث بروز چنین مشکلی میشود ولی باید دقت داشته باشید که این‌موضوع اصل جدایی ناپذیر روابط زناشویی است وبسیاری از والدین بخاطر نداشتن رابطه که گاهی بخاطر بچه ها صورت نمیگیرد دچار مشکلات اساسی در روابطشان میشوند

اینکه شما به عمد بیدار می مانید تا آنها موفق به رابطه نشوند و متوجه بیدار بودن شما شوند کار منطقی و اخلاقی نیست

توصیه میکنم شبها قبل خواب یک موسیقی ملایم . اهنگ بی کلام یا فایل های صوتی قصه و .. با هندزفری گوش کنید و تمرکزتان را بر رفع این مشکل نگذارید که انها روابطشان را محدود کنند بلکه دنبال راهکاری باشید که شرایط به وجود امده را مدیریت کنید

اگر با راهکار ارائه شده مشکلتان حل نشد میتوانید برای مادرتان صادقانه ودر کمال ادب و احترام بنویسید و یا پیشنهاد دهید هفته ای یکی دوبار منزل پدربزرگ یا مادربزرگ بروید

با ارزوی بهترین ها