دیدن رابطه جنسی والدین توسط بچه هشت ساله

دیشب متوجه شدم خواهر کوچک هشت سالم حدود یک ساله که هر شب متوجه رابطه والدینم میشه،اتاق مشترک داشتند و اینکه به وضوح این اتفاق روی روانش تاثیر گذاشته، به پرسش هاش راجع به رابطه نمیدونم چطور پاسخ بدم

و اینکه مادرم آدم خشک و سنتی هستش تا حدی که خواهرکوچکم راجع به سیکل ماهانه سوال پرسید به شدت باهاش برخورد کرد،میترسم به مادرم بگم و رفتارش با بچه بیشتر بهش آسیب بزنه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با خواهرتان صحبت کنید و بخواهید اتاقش را جدا کند و نزد شما بخوابد و در مورد روابط زناشویی سعی کنید تا حدودی که مقتضای سنش هست توضیح دهید
قبل از هر چیزی از او سوال بپرسید که در مورد این رابطه چه میداند و فکر میکند چه اتفاقی افتاده است . معمولا بچه ها فکر میکنند این رابطه یک دعوا است و مادر درد دارد و اذیت میشود ویا یک گناه خیلی بزرگ است و والدینش را گناهکار میداند .بعد از اینکه متوجه افکار و اطلاعاتش شدید  بگویید این رابطه بین همه زن و شوهرها اتفاق میفتد و نباید ترسید و چیز بدی نیست و مثل بغل کردن دونفر است که همدیگر را دوست دارند . زن و شوهر ها دوست داشتنشان به همدیگر را اینگونه نشان میدهند ولی موضوعی است که فقط و فقط بین زن و شوهر است یعنی کسانی که باهم ازدواج کرده اند
هیچ کس نمیتواند این کار را بکند مگر اینکه ازدواج کند. زن و شوهرها با این کار میگویند همدیگر را دوست دارند
از خواهرتان بخواهید حتما اتاق خوابش را جدا کند و پیش شما بخوابد اگر والدینتان مخالفت کردند به مادرتان بگویید خواهرتان بزرگ شده و متوجه مدضوعاتی شده که بهتر است اتاقش جدا شود
در مورد سیکل ماهانه هم خودتان به او توضیح دهید و بگویید که نشانه بزرگ شدن دختران است و اصلا جیز بدی نیست هر زمان که برایش اتفاق بیفتد کمکش خواهید کرد که چه کارهایی باید بکند
میتوانید با مادرتان محترمانه صحبت کنید و یا برایش یادداشت بگذارید تا در این مورد چیزی به خواهرتان نگوید و در جریان موضوع باشد