خساست مرد رو چگونه تشخیص بدیم در دوران اشنایی

چطوری بفهمیم طرف مقابلمون خسیس هست یا نیست؟ اشنایی قبل ازدواج

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

شما میتوانید هم به صورت‌مستقیم و پرسیدن سوالاتی در این زمینه و هم غیر مستقیم متوجه خساست و یا دست و دلبازی ایشان شوید
مثلا نظرخودشان را با پرسیدن این سوال که در خرج کردن محتاط  هستید با دست و دلباز بدانید
نظرتان در مورد خرجی دادن و خرج کردن چیست؟
و در جلسات آشنایی غیر مستقیم رفتارشان را درداین مورد بررسی کنید که ایا پیشنهاد رفتن به جاییی به صرف نوشیدتی و یا ... میدهند
مشاوره قبل ازدواج هم در این زمینه میتواند کمکتان کند