سلام خسته نباشید. من نمیتونم خودم رو 5 سال دیگه تصور کنم. نمیدونم واقعا چه اتفاقی برام میفته. با شوهرم حرف زدم ولی عین خیالشم نیست همچین خودش رو به بیخیالی زده و سرش توی لاک خودشه که داره دیوونم میکنه. اینقدر پررو و بیشعوره که میگه خسارتمو بهم بده تا طلاقت بدم . در صورتی که اون کسی که باید خسارت بگیره منم. 8 ماهه بدبختم کرده مورد تمسخر همه هستم. خیلی فقیرانه بودم. خانوادمم طرف شوهرم هستند به خصوص مامانم چون ازدواج ما از اول هم اجباری و با گریه بود پسرداییمه و انگار منو بهش زوری دادند.  دیشب برای آشتی اومده بود من رو کشید توی بغلش و نوازش میکرد ولی من حالم بهم میخورد ازش دلم نمیخواست اصلا ببینمش یاد اذیت کردن هاش که می افتادم دلم میخواست بمیره و نباشه . هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش ادامه بدم کسی هم پشتم نیست واسه طلاق و جدا شدن. من برای جدایی خیلی مدرک دارم . ولی شاهد ندارم اگه برم بگم بازم حاشا میکنه و چون که خانوادمم پشتم نیستند اصلا نمیتونم کاری کنم . احساس میکنم باید فرار کنم یا بلایی سرخورم بیارم تا نجات پیدا کنم.

دلایل من برای طلاق  این هست که خیلی خسیس و اصلا به فکر من نیست . خیلی بی احساس و سرد هست نمیشه هم باهاش حرف زد شبیه مردهای قدیمی فکر میکنه . هیچوقت منو جایی نبرده نه گردشی نه بیرون رفتنی حتی تا سرکوچه هم منو نبرده و اجازه هم نمیده برم میگه زن جاش توی خونست و باید بشوره و بسابه مثل مامانم. تو این 8 ماه حتی 1 گرم طلاهم نداده بهم. حتی یک دونه جوراب هم نخریده . هر 15 روز یک بار میاد دیدنم دو ساعت میشینه میره با اینکه راهش خیلی نزدیکه. تحت ظلمم احساس میکنم زمان شاه هم اینقدر محدودیت وجود نداشته که حالا برای من این شکل هست.  خیلی چیزها رو نمیفهمه. خیلی خشک و بی احساسه از آرایش کردن خوشش نمیاد چون کرم وسایل آرایشی باید خرید نه خودش هیچوقت خریده  و نه میزاره خودم بخرم . دارم میسوزم قشنگ بدبختیمو حس میکنم ولی هیچ کاری از دستم برنمیاد افسردگی گرفتم همش کارم شده گریه. دلم نمیخواد دیگه جایی برم فقط دوستدارم بمیرم. زندانیم توی خونه اجازه رفتن به جایی هم ندارم از ترس اینکه برم دادگاه شکایت کنم با یک نفر مشورت کردم گفت بعد از عروسی خوب میشه ولی من فکر نمیکنم کسی تغییر کنه

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

بسیار شرایط سختی است و من درد و غم شمارو حس میکنم.

در این شرایط ایا به توانمندی های خود و کارهایی که میتوانید بکنید توجه کنید

شما قبل از ازدواج چه اهدافی داشتید؟

آیا شاغل هستید؟

قصد ادامه تحصیل داشتید؟

برنامه خاصی در زندگی داشتید؟

با توجه به شرایط قبل ازدواج خود میتوانید راهی برای خود جستجو کنید.

اگر فردی در خانواده هست که پدر و مادرتان به حرف های ایشون گوش میدهند از او کمک بگیرید.

اگر به یکی از والدین خود نزدیک تر هستید با او حرف بزنید و بدون اینکه لج کنید عصبانی شوید در مورد مشکلات رابطه خود حرف بزنید و بپرسید به نظرتون شما بودید چه کار میکردید (اینکه بعد از ازدواج درست میشه، عوض میشه چطور با توجه به رفتارهای الانش میشه مطمین بود)

اگر والدین تان را همراه کنید بهتر است تا اینکه آنها را روبروی خود قرار دهید.

حتی می توانید با مادر خود به مشاوره مراجعه کنید، با شرح موضوع به همراه (دلیل وارد شدن به این رابطه و اصرار برای ادامه آن را)، راه هایی برای بهبود شرایط را بررسی کنید.

چون در اینجا بدلیل عدم مکالمه حضوری شما فقط به نقایص و مسایلی که اطرافیان در آن نقش دارند اشاره میکنید. پس سهم شما در این رویداد چیست.

به یاد داشته باشید در هر اتفاقی همه اعضا نقش خود را دارند حتی آنکه احساس صعف و ناحقی میکند...

آرام باشید 🌹🌹🌹

تجربه شما

سلام خانوم دکتر ممنون که بهم آرامش میدین. بعد از اون دعوا حالا خودش قهر کرده رفته الان 5 روزه که نه زنگ زده نه پیامی هیچ خبری ازش نیست منم اینجا تنها موندم. نمیاد تکلیفم رو روشن کنه.