تردید در ازدواج با خواستگاری که ۵ سال است باهم درارتباطیم

با سلام

من واقعا در شرایط بلاتکلیفی طولانی مدت بدی گیر افتاده ام.

خواستگارم را دوست دارم از نظر اخلاق و رفتار و ظاهر و وضع اقتصادی نسبتا قابل قبولی دارد

اما از نظر سطح فرهنگی خانواده اش، موقعیت اجتماعی اش و تفاوت سطح اجتماعی فرهنگی خانواده ها برایم پذیرفته نیست.

در این چندسال سعی کرده ام کنار بیایم اما بعد از مدتی دوباره همه این تفاوت ها اذیتم میکنند. خود من از نظر تحصیلات و خانواده سطح بالاتری دارم. اما محبت ایشان و خاطراتی که باهم داریم مانع از بیخیال شدن کامل من میشود. در نگرشم نسبت به زندگی دچار شک و تردید شده ام. که رد کردن یا قبول کردن این آقا بر اساس نگرش های اشتباه من است یا نه درست است. در واقع از پشیمانی احتمالی در آینده میترسم.

واقعا نیاز به راهنمایی دارم. چندین و چند بار در این سال ها مشاوره حضوری رفته ام ولی در نهایت برمیگردم به شک و تردید های خودم.

لطفا راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل هیات علمی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
ميفهمم اين ترديد و دودلي چقدر باعث ازارتون شده
اما متوجه اين قسمت هستيد كه اون فرد رو هم در بلاتكليفي قرار داديد اگر قرار بود كنار بيايد اين ٥سال امده بوديد
ولي وقتي انقدر سطح تحصيلات و موقعيت اجتماعي براتون مهمه حتي اگر ازدواج هم كنيد خوشحال نيستيد چون ذهنتون معيارهاش اونچه هست كه يا خودتون يا موقعيتتون براش تعريف كرده بهتره يك كاغذ برداريد سودها و زيان هاي اين رابطه رو بنويسيد و بعد مقايسه كنيد و سريع تر تصميم گيري كنيد و حق خوشبختي رو از خودتون و طرف مقابل نگيريد.