افسردگی مزمن

مشکلم اینه که نه میتونم غذا بخورم نه جایی برم

علاقه ای به هیچ چیز ندارم هیچ لذتی برام وجود نداره هر کیو میبینم سریع سن شو حساب میکنم ببینم چند سال دیگه میتونه زنده باشه ،بنظرم دنیا عجیبه ،مریض شم دلم نمیخواد دکتر برم چون میگم منکه میمیرم

چرا خودمو خوب کنم...۲۴ساعت فکر پوچی زندگی مرگ استرس -چرا هستم نمیخوام باشم تنهایی چگونه مردن

😕خیلی اضطراب بهم وارد میکنه این فکرا ارامش ندارم حتی نمیتونم گریه کنم۱۲کیلو کم کردم اسکلت شدم

فقط وقتی خوابم حالم خوبه اصلا زندگی برام یجور خاص شده همه جا سیاهه

وقتی میبینم مردم خرید میکنن میگم اینا چرا میخرن چرا میخندن .داغونم ... روزی صد بار میخوام خودمو بکشم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
با توجه به مواردي كه عنوان كرديد لازم و ضروريه حتما با مشاور فردي و در كنارش روانپزشك صحبت كنيد
اين ها علائم افسردگي شديد هست و هر چقدر بيشتر بي اهميت بدونيد حال بدتري را تجربه ميكنيد .