شیر نخوردن و فیشر مزمن در نوزاد

باسلام و خسته نباشید دختر ۴ ماهه از ۱۰ روزگی دچار فیشر آنال شد و کم کم هر ۴طرف مقعد دچار شد . بعلت آرام بودن نوزاد دیر (۲ماهگی) متوجه شده و آنتی فیشر باریج زدم اما خوب نشد. از همان ابتدا هیچگونه خونریزی ندارد فقط در دفع گاز و مدفوع بیقراره یوبس نیست جدیدا پزشک دیگری جهت کاهش التهاب مسیلونون ان ان تجویزکردن التهاب از بین رفته اما فیشر جوش نمیخورد تاسه ماهگی  ۶بار دفع مدفوع آبکی روزانه داشت الان بیشتر دفع مدفوع ۳ بار و گاها ۱ الی ۲ بار. بنده از تقریبا از ۱۰ روزگی کدی لاکت (هر ۱ ساشه در طی ۵_۴ روز) میدادم نمیدونم شاید بخاطر همین اسهال مزمن گرفت بیشتر با دستمال کاغذی تمیز میکردم اما نمیکشیدم این هم ممکنه موثر باشه؟ ضمنا صبحها گرفتگی بینی دارد. جدیدا کمرشو قوس میکنه و از شیر خوردن سرباز میزنه‌ وزن گیریش دو سه هفته ست کند شده نوک سینم رو بالثه هاش میکشه و شیر نمیخوره خیلی این کار رو تکرار میکنه بیقرار شده ممکنه رفلاکس باشه؟ شیرم خیلی کم شده دمنوش زیره یه بار هم بادام دادم خیلی بااشتیاق میخوره تغذیه تکمیلی رو شروع کنم؟ لطفا در راه درمان راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

علت فیشر باید مشخص شود بهتر است فوق تخصص گوارش معاینش کنن.

گرفتگی بینی میتونه طبیعی باشه و یا علامتی از ریفلاکس، قوس زدن هم میتونه ناشی از ریفلاکس باشه بهتره معاینه بشه

اگر بلع و گردن گرفتن خوب باشه غذا میشه داد ولی اگه واقعا فیشر داره مواظب یبوست ناشی از شروع غذا مخصوصا بادام باشید