عصبانیت وشکاک بودن

سلام من خیلی نسبت به شوهرم شکاک هستم

زود عصبی میشم .مدام گریه میکنم .نمتونم از ته دل بخندم .همیشه ته دلم یه غمه .

همش دلم میخواد گریه کنم و موقع عصبانیت دست چپم لرزش داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
علت اين شك به همسرتون چيه ؟ ايا موردي از ايشون ديديد چي باعث اين حال بد شده
اين مواردي كه عنوان كرديد قطعا ريشه در گذشته و بچگي شما داره ايا در خانه پدري يا در اطرافيان اتفاقي رو مشاهده كرديد چي عامل اين حد از غم در شماست و باعث ميشه مدام عصباني باشيد ضروريه براي حلش از يك مشاور فردي حضوري كمك بگيريد .