با شوهری که مدام سرزنش میکنه چطور رفتار کنم؟

سلام من و همسرم یکساله عروسی کردیم

شوهرم فوق العاده مهربونه و دوستم داره اما این رفتارش که کنایه و تیکه میگه منو عصبی میکنه و دقیقا شبیه خواهربزرگترشه

حتی به خانواده خودشم که کنایه میزنه من ناراحت میشم همیشه با لحن خوب بهش گفتم آدم نباید با زبونش کسیو برنجونه و....

اما اول میگه باشه چشم ولی دفعه بعد دوباره همینطور رفتار میکنه نسبت به من و خانواده منم یا حتی دوستامونم همینه

مثلا اگر یه چراغو اشتباهی روشن خاموش کنم اینقدر سرزنش میکنه و کنایه میزنه دیوونه میشم

الان یه مدت سر این موضوع مدام باهاش قهر میکنم هی میاد عذرخواهی منم بهش میگم باید تغییر کنی میگه باشه اما فردا همین آشو همین کاسه و اصلا تغییر نمیکنه

کلا غر غرو و سرزنش کنه حتی برای مسائل ناچیز و کنایه گو

شما میکین من با ایشون چه کنم؟؟؟

من ۲۶ همسرم ۳۱ سالشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
یکی از علت های بدزبانی و با گوشه کنایه حرف زدن بخاطر عدم مهارت ارتباط موثر است . هنسر شما در ارتباط برقرار کردن مهارت کافی ندارند
هنگامی که همسرتان به هر دلیلی اقدام به آزار کلامی و بدرفتاری می کند، باید آنقدر ظرفیت امنیت عاطفی خود را با عبادت، ورزش و تغذیه های سالم افزایش دهید که فشار عصبی را در این شرایط به حداقل ممکن برسانید. با طرز رفتار صحیح شما به مرور همسرتان نیز متوجه اشتباه خود می شوداگر حس می کنید که خشونت های کلامی و توهین های همسرتان روز به روز بیشتر می شود، به دنبال ریشه رفتارهای او باشید تتا بتوانی مشکلات را حل کنید، اما در این ریشه یابی با خودتان صادق باشید؛ چرا که قرار نیست همیشه همسرتان مقصر باشد و شما مظلوم.شاید در زندگی مشترک برخی از رفتارهای شما باعث رفتار بد همسرتان شده باشد.در ریشه یابی حتما به مشکل و راه حل رفع آن دست خواهید یافت. در این صورت راه حل را با همسرتان درمیان بگذارید تا با کمک یکدیگر مشکلات را حل کنید.اگر همسرتان شما را با بدزبانی و توهین آزار می دهد به او بگوئید که انتظار دارید رفتار او با شما به گونه ای باشد که با افراد مهم زندگی خود دارد. به همسرتان بگوئید که دوست دارید شما را تحسین کرده و به ارزشهای شما احترام بگذارد. اگر بحث همچنان ادامه پیدا کرد به آرامی از اتاق خرج شوید تا در تنهایی به رفتار بد خود با شما فکر کند.
اگر در رابطه خود با همسر بدزبانتان تمام تلاش خود را انجام داده اید اما همسرتان تغییری در رفتار خود انجام نداده است، مراجعه به یک فرد متخصص در زمینه مشاوره و زوج درمانی، می تواند به حل مشکل شما کمک کند.