دلسردی به زندگی را چطور برطرف کنم؟

با سلام. من در شیش سال زندگی مشترکم مشکلات زیادی داشتم الان دارم سعی میکنم مشکلات رو مدیریت کنم و کمتر شده اما همش به یاد اشتباههایه گذشته خودم وهمسرم میوفتم و عذاب میکشم طوری شدم که هیچ اشتیاق و شور و لذتی نسبت به زندگیم ندارم فقط تظاهر میکنم خوبم اما نه میتونم بخندم نه گریه کنم فکر اتفاقات بد گذشته عذابم میده احساس میکنم مادر بدی برایه بچم هستم وقتی به بچه ام نگاه میکنم دچار دلهره میشم که چه قدر مادر بی مسیولیتی هستم دیگه احساس میکنم هیچکسو دوست ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست‌عزیز
به شما تبریک میگویم که توانسته اید مشکلاتتان را ریشه یابی کنید و در صدد جبران و اصلاح رفتارهایتان باشید
چه کسی را میشناسید که بدون عیب وونقص باشد؟ انسان کامل وجود ندارد .همه ما اشتباهاتی در زندگی داشته و داریم اینکه به این درجه از خوداگاهی برسیم که اشتباهاتمان را بپذیریم پیشرفت بزرگی در مسیر زندگیمان برداشته ایم
نمیگویم به گذشته فکر نکنید بلکه گذشته را به عنوان فصلی از زندگیتلن بپذیرید که تمام شده و دیگر قصد خواندن ان فصل را ندارید و فصل جدیدی را شروع کرده اید . نمیدانم فرزندتان چند سال دارند ولی حتما شما فرصت بسیاری دارید که از این پس بادشادی کنارش باشید
دست از خودسرزنشی بردارید و از اینکه جرات پذیرش گذشته و اصلاح ان را دارید به خود تبریک بگویید
میتوانید در این مسیر از کمک روانشناس به صورت حضوری استفاده کنید