بدبینی در دوران نامزدی

با عرض سلام و خسته نباشید

من ۱۰ ماه هست که با فردی آشنا شدم و حدود دو هفته هست که باهم نامزد کردیم

ما تو دوران آشنایی به دلیل اینکه من از روابط قبل ازدواجم و کارهایی که کرده بودم تعریف کردم (با وجود اینکه ایشونم تعریف کرد ولی من آغاز گر بودم) به مشکلات خیلی خیلی زیادی خوردیم ولی جلسات مشاوره رفتیم و مشاور خیلی کمکمون کرد

ولی نامزد من هنوزم یه مقدار بدبین هستن

برای مثال من پسرخاله ای دارم که از کودکی باهم مثل خواهر و برادر بزرگ شدیم هر بار که خانوادگی مسافرت میرفتیم ما بچه ها همه تو یه ماشین جمع میشدیم، باهم کلی جشن تولد رفتیم، سفر رفتیم و...

و من اینارو به نامزدم گفتم

دیشب داشتم به نامزدم میگفتم برادر بزرگ داشتن خیلی خوبه احساس مسئولیت بیشتری دارن مثلا پسر خالم برای خواهرش خیلی داداش خوبیه

که نامزد من خیلی پریشون و ناراحت شد و اصلا خوشش نیومد ازین حرف ولی من حس میکنم خیلی حرف معمولی ای بود و نکته ای نداشت

به نطرتون نامزد من بدبینه؟ یا واقعا این عکس العمل طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
وقتی بازگو کردن روابط گذشته تان به قدری ایشان را بهم ریخته که با مداخله مشاور توانسته اید اعتمادشان را برگردانید پس نشان از این دارد که نامزد شما حساسیت هایی دارند که در صورت توجه نکردن به انها شاید دچار مشکلات جدی شوید
بهتر است قبل از ازدواج توافقاتی بین خود داشته باشید مثلا اطمینان حاصل کنید که ایشان گذشته تان را کاملا پذیرفته اند و برای اتفاقاتی که قبلا بوده شمارا محکوم نخواهند کرد
بنظر میرسد اگر تصمیمتان برای ازدواج جدی است باید کمی روابط صمیمی و خانوادگیتان را مدیریت کنید
بعتر است باهمان مشاوری که هردو زیر نظرشان بودید مشورت کنید که رفتارهای همسرتان میتواند شمارا دچار مشکل کند یا خیر