با بدبینی نسبت به همسرم چکار کنم؟

سلام ببخشید من نمیدونم چرا اینقدر ذهنم درگیر اینه که مثلا نکنه میره بیرون مثلا یه زن ببینه خوشش بیاد یامثلا جایی کارمیکنه اگه شمارش تو گوشیش باشه برش میدارم ببینم چه شکلیه کیه شوهرم اینجور ادمی نیست خودم خیلی حساسم میگم نکنه اوناهمش بهتر از من باشن خیلی اذیت میشم با این افکار چکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همانطور که خودتان در جمله آخر نوشتید این احساسات بخاطر نداشتن اعتماد بنفس است که مبادا همسرم جذب فردی بهتر از من شود
شما حتما خصوصیات مثبتی داشته اید که همسرتان انتخابتان کرده است . سعی کنید مهارت  خودآگاهیتان را تقویت کنید . خود را باور داشته باشید . مطالب افزایش اعتماد بنفس را بخواتید . خود را محدود این افکار نکنید برای خود هدف تعیین کنید و شروع به تغییر خود کنید
درصورت امکان حتما با مشاور فردی جلسه حضوری داشته باشید