با بدبینی بی دلیل خودم نسبت به همسرم چکار کنم؟

شوهرم به تازگی وارد کارجدیدی شده که رییسش یه خانومه مجرده.من ازاول که متوجه این موضوع شدم خیلی فکرم درگیر شده وازاونجای هم که فهمیدم بیشترهمکاراش خانومن بیشتر فکرم درگیرشده

حالا همش فکرم درگیر این قضیه شده که نکنه اتفاقاتی توزندگیم بیفته .یا همسرم ازم‌سردبشه وهزارفکردیگه...‌‌‌..

مخصوصا وقتی که یه تماس از رییسش داشت و کلی راجع به کارباهم صحبت کردن که ا لبته خودم هم درطی صحبت کردنشان میفهمیدم که راجع به کارهست‌

ولی خب فکرم درگیره نمیدونم چکارکنم نمیخام. هردفعه که گوشی شوهرم دستشه فکر بدکنم.حالا موندم به بچه داریم برسم یا اینکه دنبال افکار مسخره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
وقتی بدون دلیل به همسرمان شک میکنیم میتواند دو دلیل داشته باشد
یا اینقدر مطالب در مورد خیانت خوانده ایم و یا شنیده ایم که حساس شده ایم که مبادا این اتفاق برای من هم بیفتد و یا اعتماد بنفسمان پایین است که میترسیم بهتر از ما جایگزینمان شود
سعی کنید از دنبال کردن مطالبی که در مورد خیانت و .. هست خودداری کنید
و نسبت به خود و تواناییهایتان باور داشته باشید شما حتما خصوصیات مثبتی دلشته اید که همسرتان انتخابتان کرده و مادر فرزندش شده اید
اعتماد بنفستان را بالا ببرید. هدفی داشته باشید و ورزش کنید
محیط گرنی برای خود و همسرتان مهیا کنید که هردو بتواتید در ان ارامش داشته باشید