با دختر نوجوانم چطور رفتار کنم؟

سلام دختر ۱۲ ساله ای دارم که از بچگی تشخیص پیش فعالی دادند و قرص رسپریدون و ریتالین مصرف میکرد ولی الان دیگه خودش ۵ ماهه دارو هاش رو کم کم قطع کرد

خیلی زود عصبی میشه

حوصله حرف زدن با کسی رو نداره

تا ی ذره به حرف هاش گوش نمیدیم جیغ میزنه

همش ناراحته و خودش رو با دیگران مقایسه میکنه

روی حرف هاش پا فشاری میکنه

با برادرش ۸ سالش خیلی بحث میکنه

همش دلش میخواد در حال گردش باشه ولی من و پدرش شاغلیم و نمیشه غیر از جمعه ها ببریم جایی

به نظرتون چی کار کنم ؟ آیا دوباره بره زیر نظر پزشک؟ یا این رفتار ها توی این سن طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۵ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
افرادی که بیش فعالی دارند حتما باید تحت نظر پزشک باشند و دارو مصرف کنند. دختر شما در سنی است که شناخت درمانی به او بسیار کمک خواهد کرد. هم چنین در کنار شناخت درمانی، نوروفيدبک نیز به او کمک خواهد کرد.
موفق باشید.