شوهرم رابطه سردی با من دارد نمیدانم چکار کنم

شوهرم رابطه بسیار سردی با من داره. شاید سه ماهی یه بار سراغم بیاد. میگه بچه هم نمیخوام. خیلی ناراحتم. باهاش صحبت میکنم میگه مشکلی نیست. اما مگه میشه یکی انقدر سرد باشه. اگه دعوامون هم بشه که هیچ...یه بار دعوامون شد شش ماه دقیق نیومد پیشم با وجود اینکه باهم حرف میزدیم و اشتی کردیم. اما دلخوریش میگفت مونده.

پیش روانپزشک هم حاضر نیست بیاد و یا بره هورمونهاش رو چک کنه. به نظرم مباد اهل خیانت هم نباشه.

واقعا نمیدونم چیکار کنم. به نظرتون ادامه زندگی با این شرایط صحیح هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت مرد شغل شاغل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بهتر است خودتان نزد سکس تراپیست بروید و با دادن راهکارهایی که ارایه میشود ببینید میتوانید تغییری در شرایط ایجاد کنید و در ادامه روند درمان بگویید که چون زندکیتلن را دوست دارید و دچار مشکل در این موضوع شده اید به متخصص مراجعه کرده اید و بخواهید تا همسرتان بخاطر کمک به شما در این جلسات حضور داشته باشند
دوست عزیز
موضوع بسیار مهنی است و باید حتما به ان جدی فکر و تصمیم بگیرید