با سلام و خسته نباشید من تاریخ دقیق آخرین پریودم را نمیدانم چون معمولا پربود نامنظم داشتم.زمانیکه متوجه بارداری خود شدم ، طبق سونویی که قلب جنین تشکیل شده بود 6 هفته داشتم و تاریخ 94/5/2 را برای زایمانم مشخص کردند. اما طبق سونوی 27 هفته تاریخ زایمان 94/4/24 تعیین شد.البته در هر زمان که سونو داده ام رشد جنین از سنی که طبق سونوی 6 هفته تشخیص داده شد 1 الی 2 هفته بیشتر بوده است.الان دکترم را تغییر داده ام. دکتر اولم سونوی 6 هفته و دکتر جدید سونوی 27 هفته را قبول دارند.دکتر جدیدم میگوید بهترین زمان برای زایمان 39 هفته است و تا 4/24 بیشتر به من زمان نمیدهد(میخواهم زایمان طبیعی داشته باشم) الان من بسیار مرددم.سن یارداری ام را نمیدانم و نمیدانم این 9 روز اختلاف برای چیست و اینکه فرزندم تا 4/24 رشدش کامل میشود یا خیر. خواهشمندم راهنماییم کنید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام زمان زایمان طبیعی را پزشک مشخص نمی کند بلکه با علائم زایمانی مانند شروع درهای زایمانی، دفع لخته خون (bloody show) و یا پارگی کیسه آب مشخص می شود معمولا جنین در هفته های 42-38 به عنوان جنین ترم و یا رسیده در نظر گرفته می شود و در صورت سالم بودن جنین و مادر، بارداری حتی تا هفته 42 نیز می تواند ادامه یابد. جای نگرانی برای سن حاملگی شما وجود ندارد معمولا تاریخ تعیین شده برای حاملگی از طریق سونوگرافی با تاریخ تعیین شده از طریق اولین روز آخرین قاعدگی 2 هفته تفاوت دارد. در صورت طبیعی بودن رشد و اندازه جنین مشکلی وجود ندارد.