سلام.خسته نباشید.ببخشید یه سوال داشتم پسرم تازه پنج ماهه شده بعداز واکسن چهارماهگی که خیلی اذیت داشت سرماخوردگی گرفت بهش شربت اموکسی سیلین داد دکترش از اون موقع اسهال گرفته سه روزه شربتش رو قطع کردم ولی باز اسهاله روزی سه چهار دفعه.دلیلش چیه چیکار کنم؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام مادر گرامی اسهال به دفع بالای 6-7 بار در روز با حجم زیاد می گن. معمولا بعد از یک هفته این حالت بهتر می شه