مشکلات رشد اندام جنسی در کودکان پسر را از چه سنی پیگیری کنیم؟

باسلام و خسته نباشید ،پسرم ۸ سالشه از همون نوزادی که بردمش ختنه کنن دکتر گفت آلت تناسلیش کوچیکه .بعد بردمش متخصص کودکان گفت نوزاده  بزرگتر بشه رشد میکنه موردی نداره .الان که ۸ سالشه میبینم در حالت عادی اندازه نخود هستش ولی موقعی که ادرار داره دو سانتی میشه خیلی هم باریکه اصلا هم چاق نیست پسرم.برای بردن به دکتر غدد دیر نیست؟ آیا امیدی هست با آمپول های هورمونی پسرم درمان بشه؟ خواهش میکنم جواب سوالاتمو بدید 🙏🙏🙏

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
خیر دیر نیست به فوق تخصص غدد مراجعه کنید