پیگیری قانونی مزاحمت همسایه

سلام خسته نباشید همسایه دیوار به دیوار ما درب حیاطشون بزرگه سه تا هم ماشین دارن وقتی میخوان ماشین بزارن توو حیاط درب حیاطشون به شدت صدا میده طوری که از خواب میپریم خیلی بدجوره صداش. ما خونه هامون ویلای آپارتمانی نیست خیلی اذیت میشیم ساعت یک و دو نصف شب یا شش صبح هر ساعتی از شبانه روز کلی هم تا الان تذکر دادیم اصلا اهمیت نمیدن آیا میشه قانونی حل کنیم یا اصلا هیچ حقی نداریم ما؟ درب خودشونه و ما مجبوریم تحمل کنیم؟ اینم بگم ما در روستا زندگی میکنیم که دهیاری داره  منزل هر دو هم نوساز هست ممنون میشم راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام و وقت بخیر

در اینکه اونجا ملک خودشون هست و حق هرگونه استفاده ای دارند شکی نیست ولی برای ابجاد مزاحمت هاشون شما میتونید به دهیاری مراجعه کنید و الزام ایشون رو به رعایت این موضوع بخواهید

موفق باشید