سلام خوبین؟ من خیلی زیاد شوخم و زیاد میخندم میخوام سنگین تر بشم و عاقل تر ب کمکتون نیاز دارم میشه کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۴ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
 از طرفی افراد معمولا آدم‌های شوخ‌طبع را دوست دارند و از طرف دیگر ممکن است در برخی مواقع مورد نیاز خیلی روی آن‌ها حساب نکنند. برای همین لازم است فرد در عین شوخ‌طبعی، مراقب برخی نکات باشد.
در ابتدا باید موقعیت سنجی کنید که جمعی که در آن قرار دارید و موضوعی که مدنظر است، قابل شوخی کردن است یا نه. و اینکه قبل از شوخی کردن، یک دور با خودتون چک کنید، مثلا تا سه بشمارید و راجع به آن فکر کنید که آیا گفتن این حرف در آن جمع مناسب است؟
موفق باشید.