افسردگی شدید

افسردگی شدید دارم تحت درمانم اما همسرم نمیتونه با این شرایط کنار بیاد و بهم فرصت نمیده و شرایطمو درک نمیکنه و با کاراش و رفتارش باعث میشه اوضام بدتر شه. زندگیمون داره از هم میپاشه. مشاورم رفته اما فقط یکی دوروز اول تاثی داشت روش اما بعدش دوباره همون آدم قبلی شد. چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اگر افسردگی شدید دارید پس باید به تشخیص روانپزشکتان دارو مصرف کنید و همسرتان هم هر چند وقت یکبار با مشاورتان در ارتباط باشد . شرایط شما در زندگیتان تاثیر نامطلوبی داشته که همسرتان نیز باید در جلسات مشاوره شرکت کنند در واقع شما در کنار درمانتان برای افسردگی نیاز به زوج درمانی هم دارید