مشکلات فامیلی دردوران عقد

سلام خدمت مشاور عزیز.

دختری نوزده ساله هستم که حدودا یکسال و نیم با آقایی دوست بودم و همونطور که قرار گذاشتیم ایشون چندین ما پیش به خواستگاری من اومدن و نامزد شدیم.

بعد از چندین ماه نامزدی تقریبا یک ماه پیش عقد کردیم.

علاقه من به ایشون واقعا وصف نشدنیه و تا سرحد جنون عاشق ایشون هستم.

ایشون هم دقیقا همین حس رو نسبت به من دارن.

مشکل از اینجاست که نمیدونم به دلیل حسودی یا کمک کردن خیلی از نزدیکان از من و ایشون ایراد میگیرن.

ایشون۲۱ساله هست ولی سن کمش اصلابرای من مهم نیست.

ایشون بسیار از نظر من جذاب و خوشتیپ،صبور وباشعور نسب به افراد همسن خودشون هستن.

ولی مشکلاتشو این هست که در سن کم مادر و پدرش فوت شدن و ایشون ب همراه خواهر و برادرش در خانه مادربزرگ و پدربزرگشون زندگی کردن.   زود عصبی میشه

و همچنین دو ماه سیگار میکشید   حرف های نزدیکان معمولا ب این صورته

ک مثلا بچه بی پدر و مادر معلوم نیست چجوری بار بیاد.

یا کسی که تو این سن سیگار میکشیده معلوم نیست بعدا سراغ چیا بره.

ولی ب صورت های ختلف و زشت تر این حرف رو میزنن جوری ک من نمیتونم جلوی اشکم رو بگیرم.

و حتی یکیشون ادعا کرده که این پسر رو همراه افراد فاحشه دیده.  مادر و پدر من این حرفهارو جدی نمیگیرن ولی من خیلی ناراحت میشم.

انقدر اظهار نظر میکنن که نمیتونم تحمل کنم.

بعضیاشون ب حدی بد حرف میزننک قابل گفتن نیست.

پدر و مادر من هم آدمهای مذهبی هستن و من از اینجورحرفهای نزدیکان ناراحت میشم

خواهش میکنم کمک کنین این فکرهارو از خودم دور کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل آموزگار نقاشی_محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همانطور که خودتان نوشته اید  دیدگاه و احساس شما نسبت به همسرتان مهم است چون شما قرار است با ایشان زندگی کتید نه افرادی که در این مورد نظر میدهند
یکی از مهمترین کارهایی که میتوانید انجام دهید تا احساس بدی نداشته باشید اینست که به دیگران اجازه نظرخواهی در این مورد را ندهید و در کمال ادب و احترام بگویید  من اجازه نمیدهم کسی به من و انتخابم توهین کند .از شما میخواهم به انتخابم احترام بگزارید
دوست عزیز
شما باید   اعتماد بنفستان را بالا ببرید و خودتان را باور داشته باشید تا حرفای دیگران نتواند بر روی نظر و انتخابتان تاثیر منفی بگذارد
اگر من خودم را باورکنم به انتخابم مطمعن خواهم بود و حرفهای دیگران برایم اهمیتی نخواهد داشت
اشاره کردید همسرتان زود عصبی میشود و در شرایط خاصی نیز بوده اند توصیه میکنم برای پیشگیری از مشکل خاصی چند جلسه ای مشاوره داشته باشید تا راهکارهایی برای بهبود کیفیت رابطه تان دریافت کنید