سلام ضمن عرض خدا قوت به تمامی مشاورین نی نی سایت ،نه سال از ازدواج منو و همسرم می گذره من 30و همسرم 34 سال داریم ایشون از ابتدای ازدواج بسیار سرد بودند و سال اول ازدواج دوماه یکبار رابطه داشتیم الان به سالی یکبار یا دوسال یکباررسیده ،در حالی که من ازهمان  ابتدای ازدواج روزی سه بار و الان هم هر روز یا یه روز درمیان نیاز دارم و هر موقع خواستم جدا بشم مادرم مخالفت کرد به تازگی متوجه شدم که مادرم تمام رازها وحرفهایی که بهش می زدم رو به شوهرم می گفته و شوهرم هم هرچی بهش می گفتم رو با مادرم درمیان میزاشته حرفها کاملا محرمانه بودن ،این خیلی برای روحیه ام سنگین تموم شد الان از همسر و مادرم متنفر شدم و نمی دونم چرا این کارهاشون رو می کنن ؟؟؟مادرم همش پشت سر من بدگویی میکنه که من دشمن اونا هستم وهر چی ممکنه تلاش می کنه رابطه منو و همسرم رو خراب کنه ،از کودکی  تبعیض وازار های روحی وروانی زیادی به من وارد می کرد من ماشین دارم ،کارمندم و امسال قصد خرید خونه دارم ،مادرم از اینکه من محبوب باشم نزد شوهرم رنج می کشه واینکه زندگی مون آرام بشه خیلی ناراحت میشه منو همسرم با تمام مشکلات جنسی که داره اگه دخالت ها و ازارهای مادرم نبود زندگی می کردیم اما هست لطفا راهنمایی ام کنید متشکرم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
نتوجه عنق ناراحتی شما هستم اینکه فرد نسبت به مادرش احساس عدم اعتماد را داشته باشد حس بدی است. شما باید مشکلاتان را با متخصص و درمانگر در میان بگذارید نه مادرتان
این رفتار مادرتان میتواند بخاطر مشکلاتی باشد که در گذشته یا زندگی زناشویی خودش داشته است
در وهله اول باید در کیفیت رابطه زناشویی خودتان بکوشید سعی کنید حتما در اولین فرصت با سکس تراپیست جلسه حضوری داشته باشید و به همسرتان هم بگویید او و زندگیتان را دوست دارید و برای بهبود روابطتان نیاز دارید با فرد متخصص مشورت کنید و بخواهید تا با مشاورتان جلسه داشته باشند