بهم تجاوز شده و خونواده منو مقصر میدونن

من یه مدت با یه پسر در ارتباط بودم و یبار که رفتم پیشش کنار هم نشسته بودیم که دونفر از آشناها اومدن بهم تجاوز کردن.. ولی هنوز دخترم منم به مامانم گفتم و اونم شکایت کرد الان ولی نه به جرم تجاوز به جرم مزاحمت و توقیف به اجبار. الان یکسال از اون ماجرا گذشته و از اونجا که شهر ما کوچیکه خیلی از آشناها فهمیدن و ته مت میزنن من چندبار خاستم خودکشی کنم اینم بگم ک همه دوستام و بقیه دخترایی ک میشناسم دوست پسر دارن و خیلی هم اتفاقا براشون افتاده ک هیچکس نمیدونه منم پشیمونم ولی دیگ از سرزنش های خونواده ‌خسته شدم و هر روز آرزوی مرگ میکنم نمی‌دونم چرا درک نمیکنن ک اتفاق بوده من ک نگفتم بیان بهم تجاوز کنن من یکساله ک شب و روز ندارم و همش دارم گریه میکنم افسرده شدم همش بخاطر سرزنش خونواده چجوری باهاشون برخورد کنم ک بفهمن اتفاق بوده و اینقدر اذیتم نکنن چجوری حاله خودمه بهتر کنم؟

۱۶ سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما بهترین کار ممکن را کردید که خانواده تان را در جریان گذاشتید
اینکه خانواده تان نتوانسته اند این موضوع را مدیریت کنند مشکل خودشان است نه شما
اگر این موضوع را مطرح نمیکردید همیشه احساس نفرت و گناه و سرخوردگی داشتید و باسکوتتان به دیگران اجازه میدادید که هرکاری که دوست دارند بکنند
شهامت شما باعث شد  افرادی که باعث ازار شما شدند مجازات شوند و شما با این کار بهترین دفاع را از خودتان کرده اید . پس بهتر است نه تنها خودتان را سرزنش نکنید بلکه احساس رضایت از خودتان داشته باشید
متاسفانه بخاطر فرهنگ متفاوتی که در بین خانواده ها وجود دارد پذیرش این موضوع برایشان سخت است به همین دلیل هم خیلی افراد شهامت شمارا ندارند و سکوت میکنند .نباید قضاوت و حرفهای اطرافیان معیار شما قرارگیرد همین که خودتان از خودتان راضی باشید کافیست. به حرفها توجهی نکنید و اجازه دهید گذر زمان کمک کند تا از یادشان برود
تمرکزتان را به درس بگذارید تا بتوانید مسیر زندگیتان را تغییر دهید. انرژیتان را صرف قانع کردن انها نکذارید چرا که حرفهایتان را زده اید اجازه دهید  گذر زمان از شدت این موضوع کم کند
به خودتان افتخار کنید که دختر قوی هستید و اجازه نداده اید دیگران ازشما سواستفاده کنند چراکه بهای این سواستفاده را دادند و مجازات شدند