عفونت قارچي و مصرف دارو برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکند؟

سلام

بنده در حال اقدام جهت بارداري هستم

عفونت قارچي گرفتم(ترشحات پنيري)

حدود ٦ روز هر ١٢ ساعت پماد واژينال كلوتريمازول استفاده كردم و خارش و سوزشم برطرف شدن اما هنوز مقدار خيلي كمي ترشح پنيري دارم.

حالا ميخوام قرص خوراكي كلوتريمازول مصرف كنم از نظر شما نياز به پوماد واژينال هم هست؟ يا فرقي نداره؟

دارو رو به چه مقدار مصرف كنم؟و سوم اين كه براي اقدام به بارداري مشكلي نيست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

قرص کلوتریمازول خوراکی برای درمان و پیشگیری از عفونت های مخمری دهان و گلو مصرف میشه ‌ارتباطی به عفونت قارچی واژینال نداره